Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική Απορρήτου

Η εταιρεία μας αναγνωρίζει και σέβεται τη σημασία της προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων.

Αυτή η ειδοποίηση απορρήτου σας ενημερώνει για τις πληροφορίες που συλλέγουμε από εσάς όταν χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο www.do-eat.gr. Κατά τη συλλογή αυτών των πληροφοριών, ενεργούμε ως υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων και σύμφωνα με το νόμο πρέπει να σας παρέχουμε πληροφορίες σχετικά με εμάς, γιατί και πώς χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας και σχετικά με τα δικαιώματα που έχετε στα δεδομένα σας.

1.1 Ποιοι είμαστε;

Είμαστε η Do Eat by DK. Η διεύθυνση μας είναι ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ 8 Τ.Κ. 16671, Αθήνα, Ελλάδα.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ταχυδρομικά στην παραπάνω διεύθυνση ή μέσω email στη διεύθυνση [email protected]

ή τηλεφωνικώς στο 6945888888.

Για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και την ενεργοποίηση των δικαιωμάτων σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (DPO) μέσω ταχυδρομείου ή τηλεφωνικώς χρησιμοποιώντας τις παραπάνω πληροφορίες ή μέσω email στο [email protected].

1.2 Ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε;

Ανάλογα με το σκοπό της επίσκεψής σας και την υπηρεσία που επιθυμείτε να λάβετε μέσω της Ιστοσελίδας μας, ο τύπος προσωπικών δεδομένων που συλλέγουμε θα περιλαμβάνει πληροφορίες όπως όνομα, διεύθυνση, αριθμός τηλεφώνου διεύθυνσης email κ.λπ.

Όταν συμπληρώνετε μια φόρμα επικοινωνίας, σας ζητάμε το πλήρες όνομα και τη διεύθυνση email σας. Ως μέρος των δραστηριοτήτων μας, η φόρμα επικοινωνίας χρησιμοποιείται επίσης από μελλοντικές εταιρείες που ενδιαφέρονται να συνεργαστούν με την εταιρεία μας, οπότε σας ζητάμε τα στοιχεία της εταιρείας σας. Σημειώνεται ότι ο κανονισμός (ΕΕ) 2016/679 («GDPR») δεν καλύπτει την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν νομικά πρόσωπα και ιδίως επιχειρήσεις που έχουν συσταθεί ως νομικά πρόσωπα, συμπεριλαμβανομένου του ονόματος, του τύπου και των στοιχείων επικοινωνίας του νομικού προσώπου.

Όταν εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο, σας ζητάμε τη διεύθυνση email σας.

Όταν εγγραφείτε στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα, συμπληρώστε μια φόρμα εγγραφής στην οποία ζητάμε το email και τον κωδικό πρόσβασής σας ή εναλλακτικά εισάγετε τα στοιχεία σύνδεσης στο facebook ή στο λογαριασμό σας στο Google (gmail login).

Για την έναρξη της συναλλαγής μας στο e-shop με υποψήφιους πελάτες, είναι απαραίτητο να αποκαλύψουμε από τους πελάτες ορισμένα από τα προσωπικά τους στοιχεία. Όταν ο πελάτης κάνει μια παραγγελία, θα του ζητηθεί το πλήρες όνομά του, η διεύθυνση στην οποία θα σταλούν τα προϊόντα, ο αριθμός σταθερού τηλεφώνου (ή οποιοδήποτε άλλο τηλέφωνο επιθυμεί να αποκαλύψει), η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του και ο τόπος επιλέγει τις πληρωμές του να γίνουν με πιστωτική κάρτα, θα ζητηθεί ο αριθμός των πιστωτικών καρτών.

1.3 Γιατί συλλέγουμε αυτές τις πληροφορίες;

Όταν συμπληρώνετε και στέλνετε τη φόρμα επικοινωνίας, θα χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία σας για να απαντήσουμε στο μήνυμά σας. Επίσης, οι λεπτομέρειες της φόρμας επικοινωνίας που παρέχεται μετά από εκδήλωση ενδιαφέροντος συνεργασίας από μια εταιρεία χρησιμοποιούνται για την εξέταση και αξιολόγηση του σχετικού αιτήματος συνεργασίας.

Όταν εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο, θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας για να σας στείλουμε το ενημερωτικό δελτίο μας στα προϊόντα μας, το οποίο περιέχει πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας και συχνά περιλαμβάνει ειδικές προσφορές. Ζητούμε τη συγκατάθεσή σας να το κάνετε αυτό και θα σας στείλουμε το ενημερωτικό δελτίο μας μόνο εφόσον συνεχίσετε να συμφωνείτε.

Όταν εγγραφείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα, το email σας χρησιμοποιείται για να σας αναγνωρίσει σε περίπτωση που υπάρχει πρόβλημα με την καταχώρισή σας. Ο κωδικός πρόσβασης μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο από εσάς. Ομοίως, τα στοιχεία σύνδεσης στο facebook ή στο λογαριασμό σας στο google (gmail login) χρησιμοποιούνται για σκοπούς αναγνώρισης.

Τα δεδομένα που συμπληρώνετε για την έναρξη της συναλλαγής σας με το ηλεκτρονικό κατάστημα χρησιμοποιούνται για την επαλήθευση των στοιχείων της πιστωτικής σας κάρτας για την ολοκλήρωση της πληρωμής, την επεξεργασία της παραγγελίας σας και την αποστολή των προϊόντων σας. Σας στέλνουμε επίσης μια απόδειξη μέσω email και ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τον αριθμό τηλεφώνου σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με την παράδοσή σας.

Όταν εκδηλώνετε το ενδιαφέρον σας για πρόσληψη από την εταιρεία μας, τα δεδομένα σας χρησιμοποιούνται για την εκτίμηση της πιθανότητας πρόσληψης.

1.4 Τι κάνουμε με τις πληροφορίες σας;

Όσον αφορά τις πληροφορίες που λαμβάνονται από το ενημερωτικό δελτίο, τη φόρμα επικοινωνίας και την εγγραφή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον ιστότοπο, καθώς και τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε ως μέρος της αίτησης πρόσληψης στην εταιρεία μας, οι πληροφορίες σας αποθηκεύονται στη βάση δεδομένων μας και δεν κοινοποιούνται σε τρίτες πάρτι. Δεν θα χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες για τη λήψη αυτοματοποιημένων αποφάσεων που μπορεί να σας επηρεάσουν.

Όσον αφορά τις συναλλαγές, τα σχετικά στοιχεία του πελάτη καταγράφονται σε ένα περιβάλλον της αρμόδιας τράπεζας (π.χ. αριθμός πιστωτικής κάρτας και ημερομηνία λήξης) προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία πληρωμής των παραγγελθέντων προϊόντων και διαγράφονται μετά τη συναλλαγή. Οι προσωπικές πληροφορίες των πελατών, εκτός από τις προαναφερθείσες πληροφορίες που γνωστοποιούνται στην τράπεζα, η εταιρεία μπορεί, κατόπιν συγκατάθεσης των πελατών, να τις χρησιμοποιήσει για να τους ενημερώσει σχετικά με τις προσφορές και τις ενημερώσεις προϊόντων της.

Εκτός από τα παραπάνω, αυτά τα δεδομένα δεν θα αποκαλυφθούν, μεταβιβαστούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός εάν αυτό επιβληθεί από Δημόσια Αρχή (δικαστήριο κ.λπ.)

1.5 Πόσο καιρό διατηρούμε τις πληροφορίες σας;

Μόλις δημιουργήσετε έναν λογαριασμό μαζί μας, τα στοιχεία της παραγγελίας σας διατηρούνται στη βάση της εταιρείας μας για χρονικό διάστημα (10) ετών. Τα δεδομένα που εισάγονται σε περιβάλλον της αρμόδιας τράπεζας που σχετίζονται με την επεξεργασία συναλλαγών, όπως ο αριθμός της πιστωτικής κάρτας και η ημερομηνία λήξης, δεν διατηρούνται από την εταιρεία μας.

Όσον αφορά τις πληροφορίες που λαμβάνονται από το ενημερωτικό δελτίο και τη φόρμα επικοινωνίας, οι πληροφορίες διατηρούνται για όσο διάστημα συναινείτε στις πληροφορίες σας σχετικά με τα προϊόντα μας ή τις διαφημιστικές δραστηριότητες της εταιρείας μας και διατηρούνται στη βάση της εταιρείας μας για χρονικό διάστημα (10) ετών. Οι πληροφορίες που λαμβάνονται από τη φόρμα επικοινωνίας χρησιμοποιούνται για το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την επεξεργασία του αιτήματός σας. Τα δεδομένα που μας παρέχετε στο πλαίσιο της αίτησης πρόσληψης στην εταιρεία μας διατηρούνται για τον απαραίτητο χρόνο για τη διερεύνηση της απασχόλησης, η οποία δεν μπορεί να υπερβαίνει το ένα (1) έτος.

1.6 Τα δικαιώματά σας στις πληροφορίες σας

Σύμφωνα με το νόμο, μπορείτε να μας ρωτήσετε ποιες πληροφορίες διατηρούμε για εσάς και μπορείτε να μας ζητήσετε να τις διορθώσουμε εάν είναι ανακριβείς. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε να διαγραφούν ή να σας δώσουμε ένα αντίγραφο των πληροφοριών που διατηρούμε. Επιπλέον, διατηρείτε το δικαίωμα φορητότητας των πληροφοριών που σας αφορούν.

1.7 Το δικαίωμα έκφρασης καταγγελίας;

Εάν έχετε παράπονο σχετικά με τη χρήση των πληροφοριών σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Http://www.dpa.gr.

Γιατί να δοκιμάσεις το Do Eat by DK

"Γιατί θα δεις & θα αισθανθείς τη διαφορά στο σώμα σου. Γιατί είμαστε πολλά παραπάνω από γεύματα που έρχονται στην πόρτα σου. Είμαστε ένας νέος τρόπος ζωής που θα σε γεμίσει με υγεία και ευεξία. Μια νέα συνήθειά σου χωρίς τα 4 λευκά και χωρίς στερήσεις!"

Δέσποινα Καϊσίδου
Ενίσχυση της Ενέργειας
Ενίσχυση της Ενέργειας
Ενεργοποίηση Μεταβολισμού
Ενεργοποίηση Μεταβολισμού
Βελτίωση της Διάθεσης
Βελτίωση της Διάθεσης
Υγιεινά Συστατικά
Υγιεινά Συστατικά
Καλύτερος Ύπνος
Καλύτερος Ύπνος
Κατάλληλο για Διαβητικούς
Κατάλληλο για Διαβητικούς
message icon

Newsletter

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και ενημερώσου πρώτος για τα νέα μας πιάτα, νέα μας πλάνα, νέες περιοχές διανομών, για τις προσφορές μας και τις διακοπές μας!
icon

Εγγραφή

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό
icon

Σύνδεση

Ξεχάσατε τον Κωδικό σας;
Εάν δεν έχετε λογαριασμό