Διανομές shape about me shape

Διανομές

 

Aυτή τη στιγμή οι διανομές των Do Eat meal plans πραγματοποιούνται σε όλο το Νομό Αττικής. Σύντομα, σε περισσότερες περιοχές στην Ελλάδα . Τα γεύματά σου έρχονται στην πόρτα σου με τα van ψυγεία μας κάθε Δευτέρα και Πέμπτη από τις 2μμ.

Για την διανομή των γευμάτων μας εμπιστευόμαστε εταιρίες courier με στόλο van ψυγείων και για την 100% επιτυχημένη παράδοση των γευμάτων σας χρησιμοποείται AI τεχνολογία που κατευθύνει τους οδηγούς διασφαλίζοντας on time παραδόσεις.

Παραλαμβάνοντας τα γεύματα μας απευθείας από το van ψυγείο, θα πρέπει να τα τοποθετήσετε αμέσως στο ψυγείο σας ώστε να μην υποστούν ουδεμία αλλοίωση. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο καθυστερήσετε να τα τοποθετήσετε στη συντήρηση, η Do Eat δεν φέρει καμία ευθύνη αλλοίωσης των τροφίμων.

 

 

Γιατί να δοκιμάσεις το Do Eat by DK

"Γιατί θα δεις & θα αισθανθείς τη διαφορά στο σώμα σου. Γιατί είμαστε πολλά παραπάνω από γεύματα που έρχονται στην πόρτα σου. Είμαστε ένας νέος τρόπος ζωής που θα σε γεμίσει με υγεία και ευεξία. Μια νέα συνήθειά σου χωρίς τα 4 λευκά και χωρίς στερήσεις!"

Δέσποινα Καϊσίδου
Ενίσχυση της Ενέργειας
Ενίσχυση της Ενέργειας
Ενεργοποίηση Μεταβολισμού
Ενεργοποίηση Μεταβολισμού
Βελτίωση της Διάθεσης
Βελτίωση της Διάθεσης
Υγιεινά Συστατικά
Υγιεινά Συστατικά
Καλύτερος Ύπνος
Καλύτερος Ύπνος
Κατάλληλο για Διαβητικούς
Κατάλληλο για Διαβητικούς
message icon

Newsletter

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και ενημερώσου πρώτος για τα νέα μας πιάτα, νέα μας πλάνα, νέες περιοχές διανομών, για τις προσφορές μας και τις διακοπές μας!
icon

Εγγραφή

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό
icon

Σύνδεση

Ξεχάσατε τον Κωδικό σας;
Εάν δεν έχετε λογαριασμό